Hockeyschool

ijshockey-logoSportscoach1ng #1 is een hockeyschool die staat voor talentontwikkeling, pre-season ondersteuning, on-off ice ondersteuning en mentale begeleiding.

De betrachting is de grenzen van de atleet op te zoeken, te verleggen en een bredere basis, fundatie te creëren.

We doen dit door veel communicatie , evaluatie en opstellen van trainingsprogramma’s.

De doelstellingen moeten duidelijk besproken worden ; de driehoek ouder, atleet en begeleider zal langzaam veranderen naargelang de betere prestatie van de atleet.

Ook voeding , stretching en mentale weerbaarheid zijn factoren waar we de nodige aandacht aan besteden . Lichaam en geest moeten in balans zijn om goede sportprestaties te kunnen realiseren. Op mentaal vlak zijn er zeer veel facetten waar een atleet mee worstelt.

Stabiliteit , coördinatie en hersteltrainingen maken “het verschil” op termijn.

Wij bieden het antwoord = > tijd en kwaliteit dwz opofferingen moeten we maken,maar door deze bewust en beredeneerd te maken , zal de drop-out zeer minimaal zijn .

Wij bieden een basisondersteuning tijdens onze eigen trainingsprojecten maar blijven het ganse jaar bereikbaar . ( Opvolging in de club , eventuele gesprekken met de betreffende coachen , …….. ).

De ruimere ondersteuning zal afhangen van de doelstellingen en de intensiteit, weerbaarheid van de atleet.

Respect , teamplay en inzet zijn de de richtlijnen  waar de atleet zich moet aan houden.

De groepstrainingen zijn leeftijd / resultaat gericht met een maximaal aantal deelnemers van +/- 20.

Wedstrijden en tornooien behoren ook tot de mogelijkheden van ons project.

Sportscoach1ng

Sportscoach1ng begeleidt u met uw sport, zowel op mentaal als fysiek vlak. Sporten zoals basketbal, hockey, zwemen, voetbal, fitness,…. Sportscoach1ng helpt u bij lichaamscorrectie, verminderen van vet percentage, verbeteren van de uithouding en het versterken van de spiergordel. Wij doen dit door functionele training, core training, lopen, circuit training….. Op maat van de klant.

Dit kan in de fitness, park, woonkamer,……

Dit voor alle leeftijden, man of vrouw en van amateur tot gevorderde atleet / persoon.
Start today!

sportscoach1ng-auto