Personal Training

Personal Training: samen ervoor zorgen dat je mentaal weerbaarder wordt , dat je fysiek sterker wordt, dat je het lichaam krijgt dat voldoet aan je eigen wensen, dat je meer zelfvertrouwen krijgt, dat je meer energie hebt, kortweg: INVESTEREN IN JEZELF.
Wij zorgen na een individueel gesprek, samen voor een volledig programma op korte en lange termijn dat realiseerbaar is.
De locatie waar je woont biedt waarschijnlijk veel mogelijkheden die wij voor u gaan uitzoeken.
Wij trainen bij u thuis, in uw omgeving ( park, bos…), stellen programma’s op voor in de gymzaal…. alles is bespreekbaar.
Daarnaast geven wij ook het FUNCTIONEEL trainen.

Dit omvat het uitvoeren van versterkende oefeningen die qua uitgangshouding gelijken op bewegingen uit het dagelijkse leven. Deze gaan we versterken, verbeteren met squats / lunges / bend / twist / push en pull oefeningen.

Fitness training is geen functionele training maar een spierisolerende training.

Functioneel trainen gaat veel verder dan fitness. Coördinatie is hierbij het belangrijkste element. De rompactiviteit ( core stability ) zorgt voor evenwicht, houding, kracht en coördinatie.

Bewegingsspieren en houdingsspieren gaan we samen trainen zodat deze op elkaar afgestemd geraken. Dit bereiken we door specifieke circuittrainingen.

Veel is genetisch bepaald, maar door een goede, stabiele trainingsopbouw kunnen we de ft-vezels in de spieren toch stimuleren. Hierdoor gaan we meer kracht en reactiesnelheid krijgen alsook een beter herstel, mentale weerbaarheid,…

Deze vorm van trainen is zwaar, intens, vraagt oefening maar vraagt vooral een mentor, die je stuurt en brengt naar het beoogde resultaat.

Indien interesse aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in:

Neem contact met ons op